Istorijat

Gradjevinska firma NEIMAR D.O.O. Niš osnovana je 1991 godine u Nišu. Osnivač firme je gospodin Predrag Bijeljić koji od osnivanja firme gradi renome sigurne i pouzdane firme.

Bavimo se gradjenjem i projektovanjem objekata visokogradnje. Na godišnjem nivou uspešno realizujemo oko 2000m2 stambenog i poslovnog prostora, a konkurentnost na tržištu ostvarujemo praćenjem razvoja tehnologije, gradjevinske opreme i alata.

U potpunosti smo stručno i tehnički osposobljeni da odgovorimo svim tehničkim i zakonskim standardima u oblasti građevinarstva. Imamo dovoljno znanja i resursa da izvedemo objekte različitih struktura.

Firma raspolaže iskusnim inženjerima, sa položenim stručnim ispitima u oblasti projektovanja i izvođenja konstrukcija

Naš iskusni tim stručnjaka trudi se da se neprestano usavršava i razvija u koraku sa novim projektima i izazovima, a mladi ljudi koji su deo našeg stručnog kadra svojim entuzijazmom upotpunjavaju eventualne nedostatke.

Tokom dugogodišnjeg rada upoznati smo sa svim građevinskim propisima i zakonima o radu, a dokaz tome je nesmetana saradnja sa raznim državnim i javnim preduzećima.

Nudimo stručnu pomoć pri razvoju i struktuiranju projekata a uprkos krizi srpskog gradjevinarstva uspevamo sa sami finansiramo svoje projekte. Dugi niz godina održavamo zdravu i jaku firmu koja se neprestano razvija i raste zajedno sa novim projektima i izazovima.

X