Projektovanje i dizajn enterijera:

1. PROJEKTOVANJE OBJEKATA VISOKOGRADNJE

  • Stambeni objekti
  • Poslovni objekti

2. PROJEKTOVANJE ENTERIJERA

  • Stambeni objekti
  • Poslovni objekti

Potkovani bogatim izvođačkim iskustvom uspešno se bavimo projektovanjem stambenih i poslovnih objekata kao i uređenjem enterijera.

Krucijalni zadatak kojim se bavimo je prepoznavanje, razumevanje i svođenje problema na takav način da se može dobiti zadovoljavajući rezultat primenjiv u praksi.

Traženjem najboljeg u moru rešenja uvek se trudimo da izaberemo ono koje ispunjava sve zadate zahteve.

Poštujemo sve važeće zakone koji štite zdravlje i sigurnost ljudi. Naši inženjeri poseduju lične licence, strogo su profesionalni i u dovoljnoj meri primenjuju sve mere zaštite i bezbednosti.

Nakon definisanja projektnog zadatka realizujemo fazu izrade tehničke dokumentacije. Trudimo se da ispoštujemo realne želje svojih klijenata uz poštovanje važećih propisa i preporuka.

Izradom idejnog projekta našim klijentima pokazujemo meru ispunjenosti njihovih zahteva. Izradom idejnog projekta još jedan korak smo bliže glavnom projektu odnosno izvođenju samog objekta.

Dizajn enterijera (arhitektura enterijera) je arhitektonsko-dizajnerska disciplina koja podrazumeva uređenje kompozicija i organizacija poda plafona i zidova u arhitektonskom prostoru uz poštovanje osnovnih karakteristika dizajna: proporcije, kompoziciju, ritam itd.

Cilj dizajna enterijera je u promena uređenja prostora tako da on bude iskorišćeniji i prijatniji, tj. da svojim izgledom odgovara nameni.

Pored ovih usluga raspolažemo širokom bazom podataka o mestima nabavke pojedinih materijala za izvođenje građevinskih objekata kao i delova za opremanje enterijera.

X